Najnovšie recenzie zo sekcie Ručné holiace strojčeky
Používam zásadne Gillette.
Hladké holenie, lepšie ako bez baterky
- Super:)
Vyššia cena na to, že sú tam len 3 ks
- Naozaj kvalitny vyrobok, lahucky proste supet
Parker 22R
Diviak lesny
Pridané: 17. mája 2021
(naposledy upravené 17. mája 2021)
Zakúpený v Luxusne-holenie.sk
- Kvalitny vyrobok
- ekonomický
- dobré prevedenie (na plast)
- ťažká rúčka
- žiletky v cene
- vynikajúca cena
- ideálny, ak niekto chce skúsiť svet žiletkových strojčekov
- plastový
- treba zvládnuť techniku, inak hrozí porezanie
Dobrý entry strojček, ak chce niekto zistiť, či sú žiletkové strojčeky pre neho to pravé orechové. Strojček dobre lícuje, dobre oholí. Strojček je z trvácneho plastu. Keby nebol v ponuke kovový strojček Lord Premium za podobnú cenu, má 5 hviezdičiek. Strojčeky na žiletku oholia hladšie ako viacbritové produkty typu Gillette Fusion atď. Strojček je ekologický, žiletku meníte raz týždenne, vzniká minimum plastového odpadu (obal na 5-10 žiletiek, v prípade žiletiek Astra žiadny - sú balené v papieri). Strojček je ekonomický. Sám tento strojček je lacný. Žiletky stoja smiešne peniaze (cca. 10-20 centov kus), už za rok je tak holenie výrazne lacnejšie ako pri strojčekoch splastovými, viac britovými hlavami. Pomer cena-výkon vynikajúci, oholenie hladké.
- plastová rúčka
Plná hlava z R89, skombinovaná s plastovou rúčkou Pre tých, ktorí chcú strojček s plnou/uzatvorenou hlavou, je hlava Mühle R89 podľa mňa to najlepšie v ponuke.Holenie je určite bezpečnejšie ako open comb (otvorená hlava), veľmi príjemné. Kvalitu tohto strojčeka (R108) zráža o tú pol hviezdičku ľahká plastová rúčka (čítaj "korytnačina z umelej živice" :)). Strojček nie je taký vybalansovaný ako klasická R89, a tiež je to esteticky slabšie. Ak je možnosť kúpiť R89, nevidím dôvod na R108. Strojčeky na žiletku oholia hladšie ako viacbritové produkty typu Gillette Fusion atď. Strojček je ekologický, žiletku meníte raz týždenne, vzniká minimum plastového odpadu (obal na 5-10 žiletiek, v prípade žiletiek Astra žiadny - sú balené v papieri). Strojček je ekonomický. Strojček samotný je jediná väčšia investícia. Žiletky stoja smiešne peniaze (cca. 10-20 centov kus), už za rok je tak holenie výrazne lacnejšie ako pri strojčekoch splastovými, viac britovými hlavami. Medzi žiletkovými strojčekmi je Mühle absolútna špička, kvalitné chrómovanie aj na miestach, ktoré bežne nevidno (to naozaj nie je štandard), všetko presne sedí, lícuje.
- hladké oholenie
- bezpečnejšie vkladanie/vyberanie žiletky (motýlik)
- treba zvládnuť techniku, inak hrozí porezanie
Za menej ako polovicu ceny Mühle R89 (inak asi najlepší univerzálny strojček) získate veľmi dobrý strojček. Oproti Mühle je treba byť trošku opatrnejší, ale dá sa s ním oholiť bez problémov. Oholí oveľa kvalitnejšie ako viac britové strojčeky. Strojček má systém motýlik (turn to open), čo výrazne zvyšuje bezpečnosť manipulácie so žiletkou. Strojček má trochu dlhšiu rúčku (mám rád kratšie, ale je to otázka osobnej preferencie), je dobre vyvážený a kvalitne vyrobený. Strojček je ekologický, žiletku meníte raz týždenne, vzniká minimum plastového odpadu (obal na 5-10 žiletiek, v prípade žiletiek Astra žiadny - sú balené v papieri). Strojček je ekonomický. Strojček samotný je jediná väčšia investícia. Žiletky stoja smiešne peniaze (cca. 10-20 centov kus), už za rok je tak holenie výrazne lacnejšie ako pri strojčekoch splastovými, viac britovými hlavami.
- estetický
- treba zvládnuť techniku, inak hrozí porezanie
Pre tých, ktorí chcú strojček s plnou/uzatvorenou hlavou, je Mühle R89 podľa mňa to najlepšie v ponuke.Holenie je určite bezpečnejšie ako open comb (otvorená hlava), veľmi príjemné. Strojčeky na žiletku oholia hladšie ako viacbritové produkty typu Mach3 atď. Strojček je ekologický, žiletku meníte raz týždenne, vzniká minimum plastového odpadu (obal na 5-10 žiletiek, v prípade žiletiek Astra žiadny - sú balené v papieri). Strojček je ekonomický. Strojček samotný je jediná väčšia investícia. Žiletky stoja smiešne peniaze (cca. 10-20 centov kus), už za rok je tak holenie výrazne lacnejšie ako pri strojčekoch splastovými, viac britovými hlavami. Strojček je krásny. Medzi žiletkovými strojčekmi je Mühle absolútna špička, kvalitné chrómovanie aj na miestach, ktoré bežne nevidno (to naozaj nie je štandard), všetko presne sedí, lícuje. Paráda.
- estetický
- treba zvládnuť techniku, inak hrozí porezanie
Po skúsenostiach so strojčekmi s plnou/uzavretou hlavou som dostal chuť na "najagresívnejší strojček na svete" s otvorenou hlavou. Prvé oholenie - bez kvapky krvi. Strojček oholí naozaj hladšie ako tie s plnou hlavou (a tie rozhodne oholia hladšie ako viacbritové produkty typu Mach3 atď).
Produkt som už poznala pred objednávkou, na základe dobrej skúsenosti s ním som si ho preto objednala, je to skvelá kvalita za výbornú cenu. Používam ho už pár rokov, medzičasom aj moje dcéry využívajú tento výrobok a tiež si ho chvália.
Lacnejšia verzia Gilette takmer fake...mam doma aj verziu z DM drogerie a tt8e holia ľahko.
- dobre sa používa
- Strojček nie je na baterku!
Sú skvelé
- Ostrý
Určite to nie je klasický jednorazový strojček, vydrží pomerne dlho. Mne sa pri nekvalitných jednorazovkách vyhádže koža a s týmto sa mi to nestalo. Tiež sa ten vlhčiaci pásik neodlupuje alebo nevykazuje ako pri iných značkách.
- Robi co ma
Zo začiatku som sa dosť bála použiť tento strojček , počiatočný strach vystriedalo skutočne jednoduché používanie, krásne oholené nohy.
- Dobra komunikacia aj cena, rychle dorucenie
- Super oholenie za skvelú cenu
- Odporúčam
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »