Najnovšie recenzie zo sekcie Ručné holiace strojčeky
Holia
- dobrá kvalita za dobrú cenu
- chýba zvlhčujúci pásik, ale dá sa bez toho zaobísť
S vyskúšaním a porovnaním s inými značkami dávam prednosť Gilette Blue II už viac ako 15 rokov.
super somsnim spokojny. podla mna vynikajuca kvalita,piaty rok pouzivam tuto znacku
- Dobrá cena
- 5 hlavíc
- Bez porezania
- Hladká pokožka po holení
- Dlhé holenie
S výrobkom som veľmi spokojný
- Nemám nič proti doručeniu. Som spokojný.
kvalita za bezkonkurenčnú cenu do 30€ no nekúp to :D ....
Manžel je spokojný
- z vyrobkom som spokojna, doporucujem
- z vyrobkom som spokojny, doporucujem
zatiaľ som ich netestovala, ale za tú cenu verím že budú O.k
- Ekologické
- Ekonomické
- Udržateľné
- Treba byť opatrný prvé razy, je dosť ostrá
- Holiaci strojček sa používa ľahko a je veľmi účinný. Použila som ho zatiaľ ešte iba raz a holí sa mi s ním naozaj dobre.
- Ekologický, kvalitný
- Súčasťou balenia je žiletka a informačný leták o prof´dukte, jeho používaní a údržbe
- Informačný letáčik o produkte a jeho používaní je len po anglicky
Klasický holiaci strojček je nielen ekologický ale aj finančne výhodnejší ako jednorázové žiletky. Oholí lepšie ako jednorázové žiletky a po holení nevzniklo žiadne podráždenie pokožky. Vďaka žiletke je dokonca ostrejší a lepšie oholí. Nemusíte sa báť porezania pri opatrnom zaobchádzaní. Súčasťou balenia je aj návod na použite s bezpečnostnými opatreniami aby sa predišlo úrazu a jedna žiletka.
nemam čo dodať. funguje tak ako má a to je podstatné.
- vydržia dlho ostré
- pohodlné držanie
- Super holí, čo viac dodať
- Produkt bol darček pre môjho muža a je s ním veľmi spokojný. Práve tento produkt používa už veľmi dlho.. Cenovo výhodnejšie ako v obchodných reťazcoch..
myslím, že je vhodná pre "začiatočníkov"
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »